Rest in peace

Nu är livet slut för denna lilla häst, en ponny med en underbar personlighet, men som tyvärr blivit sjuk och har fått sluta sitt liv här på jorden. Hon kommer vara en stor saknad för vissa av oss, men vi alla vet att det var det bästa för henne!

Tyvärr så var väl hennes sista år inte sådär jätte roliga precis. hon har stått i en hage och bara gått där dag ut och dag in i ca 2 år. innan dess red Sabina henne i 5 år, men hon köpte sig sedan en egen häst och kunde omöjligt hinna med Savannah också.

Rest in peace


Sabina och Savannah sommaren 2008



Jag och Savanna sommaren 2008



Araben Savannah, travaren Rune och shettisarna Freja och Gamsa ägdes av en äldre man i Järna! han var ingen direkt hästkunnig människa så det var mest sabina som skötte om dem. Rune dog tyvärr av rädsla i hagen. Ägaren höll på och eldade upp något hus på tomten eller liknande, rune blev då så rädd att han antagligen fick en hjärtattack då han ramlade ihop och dog. Detta var för ca ett år sedan. Ägaren har nu flyttat till Dalarna och hans dotter tog över hästarna. Savannah stod på en lösdrift och shettisarna hade hon hemma till sina barn. Savannah började bete sig jätte konstigt, blev nästintill ohanterlig så de bestämde  sig för att ta ett blodprov för att se att hon inte har någon tumör eller liknande som trycket på hjärnan. Jag vet inte vad det var, har endast hört att hon hade cancer värden som var väldigt höga, så jag kan misstänka en hjärntumör eftersom hon betedde sig så konstigt.

Så nu är det endast Shettisarna som finns vid liv, och jag hoppas på att de får leva många år till!
Freja


Gamsa

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0