9 november

Riktigt skönt med en ledig dag och en lååååååååång sovmorgon! :D sov till halv ett vilket var helt underbart och ovanligt länge! har haft svårt att sova på sista tiden, från 6 tiden vaknar jag nästan varje timme, jätte störigt. menmen, man ska väl ha en sån fas i livet också. under dagen har jag inte gjort mycket, gick hem till mamma vid 1 tiden och myste med daisy både inne och ute i snön. hon älskar verkligen snön!

kollade även på animal cops phoenix och fyfan vad hemska fall det var idag! det var en hund som hade ett bakben som var av, och benpiporna stack liksom ut  i änden, bara köttet och det som var borta, skit äckligt! och sen var det ett annat fall där det var en hundvalp som var allvarligt  angripen av fästingar :( hela öronen var helt fulla, ett under om hunden änns hörde någonting! fattar inte hur vissa människor tänker!

åkte iaf ut till simona ikväll trots snöovädret. skrittade lite barbacka på banan då det var alldeles för hårt för att kunna rida ordentligt. övade halter, ryggningar och igångsättningar. hoppade sedan av och fortsatte på det som jag gjorde igår. och idag lyssnade hon mycket bättre. backade på små vinkningar och flyttade undan rumpan när jag pekade. duktig häst! :D


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0