8 Maj - Lastning

Idag åkte jag ut till stallet kl 11, då vi skulle åka iväg med Timjan för första gången sedan hon var på klinik i Uppsala för ca ett halvår sedan. vi har lasttränat och allt har gått bra!

Idag kände hon troligtvis att vi skulle göra ngt då det var med förberedelser innan så det tog ett tag att få in henne men när hon väl var inne så åkte vi till ett stall utanför Gnesta som Eva brukar åka och träna vid. Timjan har aldrig varit där förut men vårt mål var att hon skulle tycka det är roligt att åka iväg och eftersom att hon älskar andra hästar och Eva vill träna med Timjan där så småningom så passade det jätte bra att åka just dit!

Hon var jätte lugn under tiden vi åkte, men det brukar hon vara och när vi kom fram och lastade ur så blev hon jätte glad och hästarna som stod ute i hagen brallade runt massor ;) Vi gick in i ridhuset och släppte henne så hon fick röra på sig lite grann, hon var så söt för hon följde efter Eva hela tiden så de sprang runt och lekte lite ;) sen när vi skulle gå runt lite, förbi stallet, så kom det några tjejer ut och pratade och frågade om vi ville ha kaffe och att det fanns en ledig box till Timjan. så timjan fick komma in i en box medan eva gjorde drack kaffe! sen när vi skulle åka hem tog det endast 5 minuter att lasta henne, duktig tjej! :D



skit kass bild men det är en mobilbild + att hon inte stod still ;)

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0