småsyskonens skolavslutning

Vid 4 tiden åkte jag, mamma och småsyskonen till deras skola då de skulle ha skolavslutning! Matilda som min minsta syrra heter sa att hon var jätte nervös, spänd och hade ont i magen. så söt! då hon går ut sexårs nu så var det hennes allra första skolavslutning och hon tyckte det var så pirrigt så!

Innan jag fortsätter måste jag säga det att matilda är nötallergiker och troligtvis pollenalergiker , precis samma som mamma har. men mamma har även lite mot äpplen. ibland går det jätte bra att äta dem och ibland får hon en allergisk reaktion, beror även på äppelsort. Idag så åt matilda ett äpple vid 3 tiden men hon åt inte så mycket för hon sa att hon inte ville ha mer. men iaf så hade hon kliat massor i ögonen pga pollen så ögonen var helt svullna och hon sa att det började svida på  läpparna. mamma gav henne allergi medicin ifall det var för äpplet.

under skolavslutningens gång såg vi att ena ögat svullnade upp mer och hon stod och pillade på munnen hela tiden. så mamma ringde sån där rådgivning via telefonen och de tyckte att hon skulle åka in med matilda till Akuten så det var bara för dem att åka, men som tur var så var det inte så jätte lång tid kvar på skolavslutningen, alla klasser hade sjungit och det var bara lite prat och sånnt.

På sjukhuset fick matilda kortisontabletter och sen efteråt så sa hon att det kände mycket bättre vid bröstkorgen, så antagligen så hade hon börjat få i halsen och det kan göra att man inte kan andas för att det svullnar upp så mkt. men precis som förra gången så sa hon innan att det inte kändes konstigt alls i halsen, men sen efter att hon fått tabletterna och de började värka så sa hon att det kändes mycket bättre i halsen. så antagligen kan hon inte riktigt säga vad det är som känns just när hon får en allergisk reaktion...

Här kommer iaf lite bilder!

(matilda är tredje från höger på raden längst ner, vit kofta på sig)






(min kusin Felice i helvit klänning på raden längst fram)


Linnea står i mitten av alla, vid fönstret!




här är 9orna som gick ut iår!



Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0